Ad Code

Tornádó Csehország / 7fobe73bs1p42m : Teile von ortschaften wurden verwüstet.

Tornádó Csehország / 7fobe73bs1p42m : Teile von ortschaften wurden verwüstet.. Mehr als 200 menschen wurden verletzt, davon mindestens 10 schwer. A radikális baloldal eltávolította az egyik legnagyobb amerikai elnök szobrát new yorkban. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és házakat zúzott szét. Hrusky, luzice és moravská nová ves és hodonín településeken házak tucatjait.

A tornádó sújtotta településekre osztrák és szlovák mentőautók érkeztek, bécs két mentőhelikoptert is küldött a csehek megsegítésére. A tornádó sújtotta településekre osztrák és szlovák mentőautók érkeztek, bécs két mentőhelikoptert is küldött a csehek megsegítésére. Mehr als 200 menschen wurden verletzt, davon mindestens 10 schwer. A templomnak nincs se tornya, se. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében.

O3yltja1g E04m
O3yltja1g E04m from 24.p3k.hu
Hrusky, luzice és moravská nová ves és hodonín településeken házak tucatjait. A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de „egy tornádó vágott át a falun, földig rombolta a település felét, csak a külső falak maradtak, tető és ablakok nélkül. Már egy hete minden nap havas zivatarok, viharok alakulnak ki tőlünk nyugatra, északnyugatra. A helyi mentőszolgálatokat adták hírül ezeket az információkat, közvetlen azután, hogy csütörtök késő este jött létre az a tornádó, ami elemi erővel csapott le. Tíz sérültnek súlyos az állapota. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. A tornado has swept through several villages in the czech republic, killing five people and leaving more than 150 others injured. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül.

A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a templomtornyot és elvitte a tetőt.

A tornádó emberéleteket is követelt, de az áldozatok számát egyelőre nem tudni pontosan. Tíz sérültnek súlyos az állapota. Mehr als 200 menschen wurden verletzt, davon mindestens 10 schwer. Rengeteg a sérült, hatalmas az anyagi kár! Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. 29 fokos a balaton vize. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, eddig 200 sérültről számoltak be a hatóságok, de halálos áldozatok is vannak. Egyre több fenyegető jel érkezik nyugati szomszédságunkból: Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén. A legnagyobb károkat hodonín és breclav városok környékén okozta. A radikális baloldal eltávolította az egyik legnagyobb amerikai elnök szobrát new yorkban. A templomnak nincs se tornya, se.

A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. A tornádó emberéleteket is követelt, de az áldozatok számát egyelőre nem tudni pontosan. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott.

2kpfiocvxpm9hm
2kpfiocvxpm9hm from 24.p3k.hu
Antonín tesarík, a hodoníni kórház igazgatója a televízióban úgy nyilatkozott. Elmondása szerint a mentők megkezdték a megrongált házak átkutatását, és pontosabb számokat valószínűleg csak a. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a templomtornyot és elvitte a tetőt. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Elmondása szerint a mentők megkezdték a megrongált házak átkutatását, és pontosabb számokat valószínűleg csak a. A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de „egy tornádó vágott át a falun, földig rombolta a település felét, csak a külső falak maradtak, tető és ablakok nélkül. Teile von ortschaften wurden verwüstet.

Mehr als 200 menschen wurden verletzt, davon mindestens 10 schwer.

A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott. Tornádó csapott le csehország és szlovákia határán. Mehr als 200 menschen wurden verletzt, davon mindestens 10 schwer. Antonín tesarík, a hodoníni kórház igazgatója a televízióban úgy nyilatkozott. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer távolságra található brnótól. Miközben csehország és szlovákia határán tornádó pusztított, németországban és ausztriában jégeső tarolt. 29 fokos a balaton vize. A tornádó sújtotta településekre osztrák és szlovák mentőautók érkeztek, bécs két mentőhelikoptert is küldött a csehek megsegítésére. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és házakat zúzott szét. Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről. A felhőtölcsér pusztításáról számos felvétel érkezett.

A legnagyobb károkat hodonín és breclav városok környékén okozta. A helyi mentőszolgálatokat adták hírül ezeket az információkat, közvetlen azután, hogy csütörtök késő este jött létre az a tornádó, ami elemi erővel csapott le. A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de „egy tornádó vágott át a falun, földig rombolta a település felét, csak a külső falak maradtak, tető és ablakok nélkül. Teile von ortschaften wurden verwüstet. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és házakat zúzott szét.

K Zmxuoxm 6gzm
K Zmxuoxm 6gzm from img4.hvg.hu
29 fokos a balaton vize. A tornádó sújtotta településekre osztrák és szlovák mentőautók érkeztek, bécs két mentőhelikoptert is küldött a csehek megsegítésére. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a templomtornyot és elvitte a tetőt. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott. Már egy hete minden nap havas zivatarok, viharok alakulnak ki tőlünk nyugatra, északnyugatra. Hasonlóan néznek ki a tornádó által sújtott települések is. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer távolságra található brnótól.

Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé.

Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. Már egy hete minden nap havas zivatarok, viharok alakulnak ki tőlünk nyugatra, északnyugatra. Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén. Eine sprecherin der rettungskräfte bestätigt das gegenüber lokalen medien. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. A helyi mentőszolgálatokat adták hírül ezeket az információkat, közvetlen azután, hogy csütörtök késő este jött létre az a tornádó, ami elemi erővel csapott le. Egyre több fenyegető jel érkezik nyugati szomszédságunkból: Legalább 150 ember megsérült és hatalmas anyagi károk keletkeztek. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer távolságra található brnótól. Rengeteg a sérült, hatalmas az anyagi kár! A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. 29 fokos a balaton vize. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül.

Reactions

Post a Comment

0 Comments